Updated: 05.07.2022
Channel «Arcticriver»
y

Táncsics gimnázium vélemények

Táncsics Mihály Gimnázium Valentin nap

Ez alkalommal lehetőség van még további, a 12-18 éves korosztályba tartozó diákok első oltásának felvételére is, amennyiben erre van igény. A végzősök ezekkel az útmutatásokkal, a szívük fölé tűzött szalagokkal , a ceremónia zárásaként kapott rózsákkal, valamint az olykor vicces, olykor komoly, de mindenkor megható pillanatok emlékével szívükben indultak haza. Az iskola-, a város-, és a szakosztályvezetés is gratulált a fiatal sportolóknak. 1973 és 1980 között megtörtént az 1896 és 1898 között emelt iskolaépület teljes belső átépítése.

NYÍLT NAP A LEHEL VEZÉR GIMNÁZIUMBAN

A cikket annyival egészítenénk ki, hogy a vizsgált időszakban nemcsak a matematika, hanem a szövegértés eredményeit figyelembe véve is szerepelt gimnáziumunk a legjobban fejlesztő iskolák között. Schádl Szilárd. Ezek az anyagok nemcsak téged veszélyeztetnek, hanem a környezetedre is károsak. Szeptember 21-én azok vehetnek részt az oltáson, akik augusztus 31.

Nyílt nap a Táncsics Mihály Gimnáziumban

Tájékoztató a 8 évfolyamos gimnáziumba jelentkezők számára. NYOLCADIKOSOK SZÜLEI FIGYELMÉBE. Azaz az intézménybe testhőmérséklet mérése után lehet belépni, valamint az orrot és szájat eltakaró maszk használata a felvételi teljes ideje alatt kötelező mindenki számára. Az Orosházi FKSE-LINAMAR NB I-es kézilabda szakosztálya a város középiskoláival karöltve 2017.

Az Orosházi Városi Televízió híradója 2021. szeptember 3.

Varga János. ÁPRILIS 21-22. A Dabasi Táncsics Mihály Gimnázium alapítványa a Táncsics Alapítvány előkészítő tanfolyamot hirdet 4. Elutazott Győrbe, a Diákolimpia VI.

Osztályéneklés 2019. 12.A

helyezett 12. Bejárt a Gimnázium és a Bíróság közötti Veres József utca felől. Tisztelt Szülők. Zimmermann Ágoston Általános Iskola közösségi oldalán adott hírt egy diákjuk országos.