Updated: 29.11.2022
Channel «Arcticriver»
y

Fringe a rejtély vélemények

Élménybeszámoló A rejtély c. sorozatról életem eddigi legmeghatározóbb sorozata

Még egy tájékoztatás a 11. évadot már az elejétől nézem és nagyon jó. Vagy legalábbis megbocsájtható bűn -D. NEm egyszer előfordult, hogy annak idején csak elméleti síkon foglalkozott a dologgal, ezért is csodálkozott rá minden egyes esetre imádta látni az elmélet kézzel fogható megvalósulását. Sajnos nem tudom kipróbálni, mert már nincs fent steamcloud feltöltés.

Rejtély a babaházban társasjáték

Sokalltam a filler részeket. Nekem egy bajom volt csak. Csak jelzem, hogy a Person of Interest főcímét is Kramer készítette. Pláne hogy még az eredeti sem ért véget. A lényeg, hogy az egyik Fringe-részben volt látható , gőzöm sincs, milyen kontextusban.

Régi sorozatok A rejtély Lost

Walter számomra mindig is egy nagyon kedves és vicces karakter volt, szinte minden részben nevettem rajta. Ugye nem csak én gondolom egyedül azt, hogy nagyon érdekes hallani egymás után azt, hogy egyes országok szinkronrendezői milyennek képzelték el saját nyelvükön a karaktereket. Ami miatt nem 1 csillagot adtam rá, az a mögötte húzódó háttérsztori. 5 10 teljesen jó Anna Torv hangja viszont nem tetszik, ezért szinkronnal néztem az tetszett.

StarWars Megoldódik a relytéj

Ezt miért ne tarthatnám. Nem az új Lost, de hogy is lehetne az. Unless you have some reason to believe otherwise, they ve probably quit playing and can be deleted. Vmi fantasztikus. Köszönöm a feltöltést.

Fringe TV Series Review

Ennyi elég, és indul a hullámvasút pontosan adagolt poénok, pontosan adagolt akciók, pontosan adagolt misztikum. Izgalmas és rejtélyekkel teli részek, ahol néha a néző se tudja, hogy mi történik pontosan. kint még képregényként is fut. Harpersnél is volt losozás nem Lost-szerű high concept-et kell várni az első rész kritikájánál. A formákkal gyakorlatilag nem érdemes foglalkozni, mindössze pár kattintás a programban és simán változtatható a végső kimenetel.

Fringe A REJTÉLY 12. évad promó

Tök nulla minden ügy. A sorozat főszereplői Olivia Dunham FBI-ügynök, és az őt segítő két civil Dr. a technika amivel megcsinálják a részeket általában jók bár találtam pár bakit. Abrams, Alex Kurtzman, Roberto Orci John Noble Dr. Ha tehetném, akkor kitörölném az emlékeim közül,ezt a sorozatot, és megnézném újra és újra D Kb elvonási tüneteim vannak Énis örülnék neki, ha valaki írna egy ehhez hasonlót.

FRINGE 5. évad ComicCon elzetes HUNSUB

és folytatod a személyeskedést, idióta , komolyan. bár nagyon élveztem ezt a filmet mindig vártam az új részt érzelemmel és rengeteg izgalommal teljes film volt köszönöm mind azoknak akik lehetővé tették hogy láthassam. A rezidens 5. Nem értünk egyet, ennyi. Russel Simonnak is felajánlották, így feltehetőleg ő lesz a következő áldozat, mivel úgy néz ki, hogy valaki járványt akar indítani, így előtte kinyírja a szakértőket.