Updated: 01.10.2022
Channel «Arcticriver»
y

Citroen berlingo multispace vélemények

Citroen Berlingo Multispace 16l HDi explicit video 1 of 4

De erre majd később térjünk ki. Hűvös és nem túl igényes elegancia, de nem rossz. Húsz apró fiók, zseb és polc segíti az úti okmányok és a tízórai elhelyezését. Elsőre a szellőző rostélyokat ismertem fel.

2020 Citroen Berlingo MPV review why its the best MPV on sale today What Car?

Építőipar, kereskedelm, mezőgazdaság. A műszerfal egyes elemei tesztautónkon metálkékes ezüst borítást kaptak, ami a műszerek számlapján és a kapaszkodón is visszaköszön. A felfelé nyíló hátsó ajtó akár egy kézzel nyitható és zárható. Pedig ez az extra egyedülálló ebben a kategóriában.

Citroen Berlingo Car Review Should you consider one?

Az első generációs Berlingóból szinte csak a volán mögötti műszeregyüttest örökölte. Teszt Citroën Berlingo Multispace 1. Legelső értékelhető szempont az 1245 mm-es belmagasság és ennek közvetlen velejárója, az óriási raktér. A fűtéssel nem lehet hiba.

Citroen Berlingo 1.6 VTI Multispace2010

Mivel az utastér és a raktér nincs elválasztva, ez fontos szempont. Csak a szőnyeg felhajtásával válik láthatóvá a rekesz fedele. De befért, és egy puha sapkának köszönhetően a szélvédőt sem lökte ki. A félszerzetek alapvető sajátossága a nehezen behatárolható hovatartozás.

Citroen Berlingo 2.0 HDi Multispace

A magas építésnek és a tolóajtónak köszönhetően a gyerekek mozgatása, ülésbe rögzítése könnyű feladat. A zseniális, mézcsurgatóra hasonlító megoldás tökéletesen zár, ha kell. Nézzük hogy alakul ez a Berlingónál. Úgy bizony, az új Citroën Berlingo félszerzet, ráadásul a legjavából.