Updated: 03.12.2022
Channel «Arcticriver»
y

Vélemények lada kalina cross

2017 Lada Kalina Cross. Start Up Engine and In Depth Tour.

Súly tekintetében 1110 kilogrammot nyom üresen a Cross kivitel amelyhez egy 1,6-os 96 lőerős 72kW motor tartozik, mely kellően elegendő a karosszéria mozgatásához. Ma ez a modell a piacon két változatban kerül bemutatásra. Ez megérdemli a Kalina Cross autót. Kalina teljes költsége az orosz piacon 470 000 rubel. A Kalina-kereszt általában jó volt.

Ladák Ladája Lada Vesta SW Cross teszt SportVerda Tordai István Kajári Zoltán

A Kalinával karikázgatva megkaptam párszor, hogy nem néz ki rosszul, de ez egy minimum 15 éves formavilág , és igazából csak megvontam rá a vállamat. Most a 15 lemezeken fognak működni. Természetesen ezt a modellt egy kézi sebességváltó vezérli pontosabban ez egy kábelhajtás. Tavaly, ősz elején, a Volga autógyártók új fejlesztése, a Lada Kalina Cross eladásra került. Az autó állapotára vonatkozó összes információ megjelenik a monitoron.

LADA Kalina im Test

Itt sincs ez másképpen, elől megfelelően nagy lábteret kapunk, ezzel együtt a hátsó üléssornál is elegendő hely marad. Az univerzális gép szíve a szokásos és mindannyian ismerős berendezés. Egészen 2015-ig, amikor is újra Magyarországra jött a Lada, és kezdte meg az újbóli forgalmazást. A lábak számára rengeteg hely van, a fej fölött is teljesen szabad. Ez egy újabb kétségtelen plusz az új gép.

Eleinte vicces aztán belegondolunk és kiborulunk az új Lada Granta

Többek között ez is a régebbi konstrukciók előnye volt, szemben a jelenlegi, lőrésszerű ablakokat megkövetelő trenddel. Lada Kalina Cross teszt színes félemeletes. Ezen túlmenően ebben az évben a Kalina Cross, egy új autó, belépett a piacra, amelynek műszaki jellemzőit egy zajszigetelő csomag egészíti ki. Helyezze el ezt az új terméket kocsi és crossover-ként. Nagyon érdekes, hogy mi ez a Lada Kalina Cross , a tulajdonosok véleménye róla, valamint a külső és belső képek.

Lada Kalina LUX 1.6 AT teszt

Kalina Cross specifikációk és leírás. A tündérek elegánsabbá váltak a padló küszöbén. A hangrendszer nem egy Bose, de sokkal jobban szól, mint amire számítottam, ami kissé bosszantó, hogy külön kell kapcsolni, gyújtásra nem aktiválódik a rádió. Minden, ami ezt az autót egy hátsó kereszteződésvé teszi. Az érintett változások és a felfüggesztés.

2011 Lada Kalina Review

És ez az új Kalina keresztről szól. 000 forintba kerül, a Norma szint a jelen tesztben is szereplő erőforrással 2. Általánosságban elmondható, hogy a technikai újítások elegendőek. A mérnökök és a forgattyúház védelme javult - most már megbízhatóbban védi a motor alkatrészeit a különböző károktól. Ugyan nem egy terepkombiról beszélünk, de ez talán az árcédulán látszik is, hiszen míg a Norma felszereltség 2 999 000 Ft-tól hazavihető a Lux kivitel 3 149 000 Ft-nál kezdődik.

LADA Kalina Cross Promo

A bejárati ajtók elektromos ablakokkal vannak felszerelve. A szokásos nagy SUV-tól ez az autó csak az első kerékhajtással rendelkezik. Mivel a Lada Kalina Cross fejlesztői vélemények ezt is megfogalmazzák fejlesztőként mondják, ezt az autót nem azért vásárolták, mert nincs elég pénz egy jobbért. Az automatikus a Kalina Crosson telepítve lesz, de nem hamarosan. A növekedés 2 ezer után is érezhető.