Updated: 03.12.2022
Channel «Arcticriver»
y

Xiaomi kamera vélemények

XIAOMI 70mai autós menetrögzít kamera beszerelés és teszt

Szokványos biztonsági kamera. Egy gyors tempójú világban, csak a nyugodt ember képes észlelni a csendes mozdulatokat. 265 videokódolási technológia akadásmentes megtekintést tesz lehetővé a hálózati beállítások változtatása nélkül, sávszélességet takarít meg és tiszta, részletgazdag képet biztosít. A deep-learning technológiának köszönhetően a mesterséges intelligencia kiszűri a téves riasztásokat, és megállapítja, hogy mi is történik a kamera előtt. 360 -os szint Függőleges 96 Széles látószög 110.

ALL Xiaomi Smart Cameras compared

De fel is szerelhető akár fejjel lefelé, vagy a falra is. Töltsd le a Mi Home alkalmazást Kapcsold be a kamerát Nyisd meg az alkalmazást, és csatlakozz a kamerához. A Xiaomi Imilab C20 képes teljes HD felbontású, 360 -os panorámában rögzíteni és továbbítani, mivel vízszintesen és függőlegesen is irányítható. 400 mAh-ás akkumulátort kalandoroknak és fényképészeknek fejlesztettük ki, ezért a világ egyik legjobb akkumulátor celláját, az 1. Kép-a-képben funkció Ezzel a funkcióval ellenőrizheted alvó babádat, miközben videót nézel, vagy játékot futtatsz a telefonodon.

Xiaomi Mi 360 kamerák összehasonlítása 2K Pro 2K 1080p

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. Távolról videók, képek készíthetők Android és iOS alkalmazással. Xiaomi kamera vélemények. Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik. A Xiaomi kamerája Xiaomi Mijia 1080P Home Panoramic WiFi IP Camera jelenleg a kategória legjobbja.

Xiaomi Mijia 1080p DVR kamera teszt

A Mi otthoni 360 -os biztonsági kamera tökéletes képminséggel rendelkezik. Engedd, hogy a YI Outdoor kamera biztosítsa számodra a nyugodt alvást. Ezek a hálózati eszközök, vagy tárolási lehetőséggel rendelkező routerek használhatóak a fájlok tárolására, vagy mentésére az SD kártyáról a NAS-ra. Ne csak készíts és szerkessz epikus videókat, hanem oszd is meg a YI közösség nemzetközi tagjaival is a YI Discover csatornán. Mi Home az okosotthonod.

Xiaomi Mi Note 10 óriási kamera teszt

A nagy kapacitású, 1. Yi felhőszolgáltatás hozzáadott érték a biztonsághoz. Az éjjel-nappali vízálló őr. Mi otthoni biztonsági kamera. Paraméterek, termékleírás - Xiaomi Mi Home Security Camera Basic 1080p.

Xiaomi Mi 360 Home Security Camera 2K bemutató

Biztosítja a videók kényelmes tárolását. Kamera jellemzők. Android, iOS alkalmazáson keresztül nézhető a kamera élő képe és persze forgatható is képes felvenni microSD kártyára és NAS meghajtóra is mozgásérzékelés 9 méterig mozgás követés, ami azt jelenti, hogy mozgás érzékelése esetén képes a mozgó alakot követni. Színes éjjellátófunkcióval ellátva, a mégjobb minőségű éjszakai felvételekért.