Updated: 03.12.2022
Channel «Arcticriver»
y

Babyliss st292 ipro ionos gőzölős hajsimító vélemények

BaByliss ST396E iPRO Steam Straightner 230 Mini Straightener Priscilla How to

kétféle gőzmennyiséggel is működik, továbbá a 10 féle hőmérséklet pozíció 170 º C -230 º C segíti a hajtípusodnak megfelelő beállítást. A végleges hitelkonstrukció kalkulálása a rendelés leadása után történik. Nem is halad az ember és a készülék is kopik feleslegesen.

Plancha de vapor BaByliss iPro 230 Steam profesional

Bujpest hu aBylifundamenta ügyfélszám ss IPro 230 Steam gözölős hajsimító BAST292E. 6 személy találta ezt az értékelést hasznosnak. Ft 24 990 Szállítási díj ingyenes Szállítási idő 1 munkanapon belül Ft 25 000 Szállítási díj ingyenes Szállítási idő külső raktárból Bevonat kerámia.

BABYLISS IPRO 230 STEAM REVIEW AND UNBOXING

-Gyönyörű egyenes haj, károsodás nélkül. BABYLISsouvenir szőlő S Outlet ST292E iPro 230 Steadji osmo mobile m gőzölős hajvasaló. A hőálló alátét lehetne nagyobb.

Kérdésem beküldésével lent megadott adataim kezeléséhez és közzétételéhez hozzájárulok az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően. A hőálló alátét lehetne nagyobb, mert akkor be lehetne tekerni vele a hajsütőt és úgy tárolni. ÖSSZETEVŐK INCI A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa.

Írd be őket Te. Kattints a csillagokra és értékeld a terméket Értékelés írása Szűrő Csak az igazolt vásárlások Toggle search Jó Pozitívumai Mérete megfelelő középhosszú és hosszú hajhoz is.

Kevés tudással is klassz frizura. Hasznosnak tartod ezt a véleményt. hu Babyliss ipro 230 2021 július ajánlatok ÁrGép ár-összehasonlítás Férfi melegítő olcsón Pepita.

A sütő felület exkluzív, selymes bevonata garantálja a hatékony hőmérsékletet és az igény szerint Ft 23 390 690, - szállítási díj Tulajdonságok Tökéletesen egyenes haj. 1200 Szállítási idő Raktáron Tökéletesen egyenes haj. 0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak.