Updated: 29.11.2022
Channel «Arcticriver»
y

Ford smax 2.0 titánium vélemények

Ford SMax 2.0 TDCi Titanium Business High

Nem rossz a benzines turbóval, de nálunk továbbra is dízellel lesz nyerő. Type inline four cylinder turbo diesel, transverse inline four cylinder turbo diesel, transverse displacement cm3 1997 1997 bore mm 85.

Smax Club HUNGARY Smax 2.0 benzin motor felújítás.

Egymillióval olcsóbban azt mondanám, a minőséget meg kell fizetni. De biztosak vagyunk benne, hogy igen, panasz nem lesz.

Ford Smax 2.0 TDCI 140PK 7PERS TITANIUM LEER LED NAVI TREKHAAK LMV

A vezető könyöklője alatti rekesz olyan öblös, hogy könyékig kell belenyúlni, ha valamit az aljáról ki szeretnénk venni, a leendő tulajdonosok számára már van is egy nevem ennek a Kút. Teszt Ford S-max 20 Tdci Awd Titanium Regi Ismeros Uj Koentoesbe Bujtatva Autoaddikt.

Ford S Max 2.0 benzin od autoauta.cz

Oké, hogy csak 130 lóerős, de akkor is. Kinek ajánljuk.

Új Dacia helyett használt Fordot szabad?

How much does a Ford S-Max Titanium 2. Zseniális, de tényleg.

FORD SMAX 2.0 EcoBlue 150 SS Titanium

Próbált hasonló maradni, ez sikerült is. Bár a Ford új modellként emlegeti az átdolgozott S-Maxot, azért láthatóan nem történt forradalom új éleket vasaltak a motorháztetőbe, trapéz alakú hűtőmaszkot vágtak az elejére, a gazdagabban felszerelt modellek LED-es helyzetjelzőt kaptak, ám a jellegzetes lámpakialakítás szerencsére nem változott, így szemből továbbra is messziről ki lehet szúrni az S-Maxokat.

Jak hodnotíme ojetý Ford SMax?

0 TDCI AWD túlontúl nagy, ormótlan. Az orrkamera képe.

Ford SMAX MPV review Carbuyer

Persze érezni, hogy testes, nehéz tehén, de jól hordja a súlyát, némi karosszériabillenést leszámítva szuperül lehet autózni vele, s a fékek, kormányzás tényleg feledteti a kilókat. Menetpróba Ford S-Max 2.