Updated: 27.11.2022
Channel «Arcticriver»
y

Philips s5420 06 aquatech férfi borotva vélemények

UnBoxing Philips AquaTouch S542006 Shaver

Magyarul, más fej kell borotválkozáshoz és más a szakáll haj vágáshoz. V-Track PRO pengerendszer 8 irányba mozgó, ContourDetect körkések SmartClean Plus rendszer SmartClick szakállformázó. Sebesség, illetve az elvégzett munka alapossága tekintetében körülbelül ugyanazt tudja az olcsó Braun és az olcsó Philips míg az előbbi felül és oldalt végez jobb munkát, addig az utóbbi érdekes módon a nehezebb terepen, az áll környékén érzi magát igazán elemében.

Rotary vs Foil Razor Which should you buy?

Ha mindenképpen választanunk kell a kettő közül, akkor inkább a Philips-et választanánk, többek közt a minőségibb kivitel, az ergonomikusabb használat és a száraz nedves üzemmód miatt. Hosszabb szőrzet esetén, már többet lehet vele bíbelődni, de még így is gyorsabb, mint a hagyományos módszer. 1 óra töltési idő.

Philips AquaTouch S5420 Shaver Review

A Braun szerint a borotválkozás hatékonysága nagymértékben a szita kialakításán múlik, így aztán a Németországban gyártott csúcskészülék szitájának lyukkiosztás-optimalizációja során több mint 5 milliárd számítást végeztek el a gyártó szuperszámítógépei. Tízszer nagyobb védelmet biztosít a hagyományos pengéhez képest - 2015-ben, Németországban végzett teszt 21 napos akklimatizációt követően. Philips S9521.

A rezgőkéses technológia éllovasától, a Brauntól, és a körkéses megoldást favorizáló Philipstől kértünk be egy-egy drága, illetve egy-egy relatíve olcsó példányt, melyeket aztán hosszú heteken át használtunk 1-2-3 naponta. 14 napos visszaküldési garancia. A vezeték nélküli töltésért Qi töltőállomást adunk legjobb borotvánk bizonyos modelljeihez.

A Made in Netherlands feliratú S9521-es csúcsmodell nyolc irányban mozgatható fejrészén három körkés teljesít szolgálatot, és érdekesség, hogy két apró nyomógomb segítségével válthatunk az érzékeny, normál és gyors üzemmódok között. Az energiaellátásról nem Li-Ion, hanem régebbi típusú Ni-Mh aksi gondoskodik, mely 60 perc alatt tölthető fel teljesen, és ezt követően 45 percnyi vezeték nélküli borotválkozást tesz lehetővé. A vezetékes és vezeték nélküli borotválkozást egyaránt támogató készülék integrált lítium-ion akkumulátora 60 perc alatt tölthető fel teljesen, és egy feltöltéssel mintegy 50 percnyi borotválkozási időt kapunk a töltésről töltöttségről LED-es visszajelzés informál.

Érdekesség, hogy a 3020s szakállvágója jelentősen szélesebb, mint a 9290cc-n lévő hasonló megoldás. S9000 Prestige. Megemeli a szőrszálakat, ezáltal a bőrhöz közel vágja le azokat Borotválkozzon alaposabban a kettős pengéjű Super Lift Cut Action megoldásnak köszönhetően.