Updated: 27.11.2022
Channel «Arcticriver»
y

Intex elektromos medence fqŴés vélemények

Csatlakoztatás klasszikus elektromos hálózathoz. A fizetési módot a kosárba helyezés után lehet kiválasztani. A termék használatához vízforgató szivattyú szükséges.

Vevőszolgálatunk címe 1211 Budapest, Szikratávíró u. Raktárunk Pakson található. INTEX Elektromos medencefűtés - vízmelegítő 28684 Vízmelegítő a kellemesebb fürdésért még a hidegebb napokon is.

Hasonló népszerű termékek - ezeket keresed. A rendelés során a Megjegyzés rovatba beírhatsz minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet. Magasabb vízhő igény esetén Elektromos fűtőpatron beszerelése javasolt.

Kiváló matracok, medencék és más strandcikkek felfújására. A 2,44-4,57 m átmérőjű földfelszíni medencékhez használható kerek Easy szett 4,57 m-ig és Metal Frame 4,57 m-ig. Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.

ha egy darab termék van a kiválasztott termékből raktáron, és valaki leadja a megrendelést Ön előtt, akkor sajnos Önt már nem tudjuk kiszolgálni, mivel a webáruházas megrendelések előnyt élveznek, ezért javasoljuk a rendelés leadását csupán pár kattintással. Műszaki kérdések 36 70 709 5800. Kategória Medencefelszerelés és szűrők Márka Intex Kiknek ajánljuk lányok és fiúk számára Hányan játszhatják.