Updated: 27.11.2022
Channel «Arcticriver»
y

Vélemények niisan nivara

Nissan Navara D22 Test Drive 2.5 TDi 1999

Autók között ilyen a Navara, félistenként magasodik a forgalom fölé, 174 lovas motorjával és megdöbbentően alacsony fogyasztásával csak papíron teherautó. A középkonzol leginkább az IKEA-ban látott álhificenterhez hasonlít. A másik érdekesség a szélvédő.

Mennyire jó munkagép egy modern pickup?

Milyen fekvőrendőr. Sizde yorum bırakarak araç hakkındaki bilgilerinizi paylaşabilir ya da merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz.

Attila D22 Navara Búcsú

Nissan Navara İkinci El. TƏCİLİ SATILIR. Itt jelentek meg először az olyan, a teherautós világban addig ismeretlen extrák, mint a bőrülés, az ülésfűtés, hatalmas alufelnik, a puha belső burkolat, vagy a kétzónás klíma.

Nissan Pathfinder 25 DCi Magabiztosan megy Rigotech Chiptuning referencia videó

Nissan Navara 2013. Nissan Navara 2011. A Navara pedig nem csak megjelenésében hasonlít ikerként a hegyomlásnyi egybenyakú dromedárhoz, hiszen belseje is megegyezik vele.

Nissan Navara D22 nagyon kopott Yokohama Geolandar ATS

Nissan Navara 2011. 3 litrelik turbo dizel motor bulunmakta. Ellenben lehúzott ablaknál már alig kétezres fordulat környékén meghallhatjuk az őrületes fújtatást, ahogy a turbó elindul, és a motor elkapja a fordulatot.

Összehasonlító teszt a Nissan Navara a Mitsubishi L200 ellen

Başlatan oguzy Perşembe saat 21 37 de Cevaplar 3. Viszont legalább üresen nem pattog annyira. It uses both petrol and diesel engines, with a variety of displacements starting from 1998cc I4 to 3275cc supercharged V6 engines.

TotalcarHarci traktor kezdknek BMW X3 Opel Insignia Nissan teszt

Ayrıca 0-100 hızlanması 10,8 saniye ve azami hızı 180 km s tir. Az sszker khajt s megfelelő haszn lat ra magyar sz veg h vja fel a figyelmet a napellenző belső fel let n. Sugárzik belőle az erő és a magabiztosság, félelmetes lehet egy személyautóban üldögélve.