Updated: 01.10.2022
Channel «Arcticriver»
y

Lg f4j8fh2w mosó és szárítógép vélemények

LG Washer Dryer F4J8FH2W Product Overview ao.com

Hasznos extrák. A dobban található világítás pedig nem csak kényelmesebbé teszi a ruhák kipakolását, de egészen biztos, hogy nem fogsz több félpár zoknit leszedni a ruhaszárítóról. Ez a beépíthető mosó- és szárítógép egy igazi profi masina.

LG Steam A gz ereje

A fenntartási költségben sem mutatkozik nagy különbség, így anyagilag sem járunk rosszabbul egy kombi géppel. Egyébként általánosságban elmondható, hogy egy kombinált gép nem fogyaszt többet, mint két különálló készülék. Centrifugálási sebességei 1400 1200 1000 800 400 rpm.

LG 6 motion Direct Drive washing Sport Wear program test 2

Mit kell tudnod a kombinált mosó- és szárítógépek előnyeiről. Méret és elhelyezés.

AEG L7WBEN69S mosógép Márkabolt.hu

Nem csak a nyers teljesítménye jó, de rendelkezik az összes szükséges extra funkcióval is. A legtöbb készülék egyébként viszonylag alacsony zajszinttel rendelkezik, főleg amíg nincs elhasználódva. Mind elektromos áramot, mind pedig vizet, hiszen a szárításhoz is legalább annyi víz fog elfogyni, mint magához a mosáshoz.

LG F4J8FH2W ECO HYBRID WASHDRY

Energiafelhasználása 6,12 kWh ciklus. Bár alapvetően drágább egy kombinált készülék, mint egy hagyományos mosógép, azonban ha már külön mosó- és szárítógépet is veszünk, akkor az együttes áruk nagyságrendileg ugyanannyi lesz. A energiaosztályú, 9 6kg kapacitású gőz mosó-szárítógép TrueSteam technológiával TRUESTEAM HIGIÉNIA ÉS KÉNYELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK6 MOTION TECHNOLÓGIA 6 FÉLE DOBMOZGÁS A RUHÁK EXTRA MEGÓVÁSÁÉRTMOSÁS SZÁRÍTÁS AUTOMATIKUS PROGRAM 6 KG.