Updated: 03.12.2022
Channel «Arcticriver»
y

Vélemények hétvezér autószervíz

Nepperlakatolás megölt majdnem. karosszérialakatolás

Ez ha így marad, olyan mint egy nyílt seb a bőrünkön. Tájékoztatunk ennek díjáról és a lehetséges időpontról amikor el tudjuk végezni az alvázvédelmet, üregvédelmet.

A szerviz azonban néhány nap alatt mindent elrendezett az autómat úgy kaptam vissza tisztán és javítva, mintha új lenne és közben a szerviz még a biztosítóval is megvívta helyettem a harcot. Adatvédelmi azonosítószámunk NAIH-61214 2012.

Az alváz és üregvédelemnek kategória, illetve állapotfüggő árai vannak, melyről az átvizsgálás alkalmával tudunk pontos tájékoztatást adni. Vásárlás után hívd szervizünket átvizsgálási időpont egyeztetés végett.

4 ok, amiért jobban jársz, ha ránk bízod az autóalkatrészek beszerzését is. Azt gondolhatnád, hogy ha Te intézed az alkatrészek beszerzését a cserékhez, akkor azzal könnyebben kontrollálhatod a folyamatokat, hiszen jobb áron is hozzájuk juthatsz, mint az autószervizben.

Ön ezeket a sütiket bármikor törölheti. Tudom, mert Én is próbáltam ezt is azt is, szolgáltatást eladni még nehezebb, mint árut.

Gyakran Ismételt Kérdések. Rendszerünk jelzi az elérhető időontokat az Ön számára.

Az éves kontroll vizsgálatkor -az előzőleg erősen rozsdás autóknál esetlegesen előforduló újbóli rozsda megjelenéseket is ilyenkor lehet kezelni. Mint visszatérő ügyfélnek, ismerni fogjuk járgányod korábbi meghibásodásait és ezekkel az információkkal könnyebben és hatékonyabban tudjuk az aktuális hibát orvosolni.

Az elvárásaim magasak voltak, hiszen nagy részben egy ilyen vizsgálat eredménye dönti el, hogy megvesszük-e a kiszemelt autót, s meghatározza az elkövetkező pár hónapunkat-évünket, rossz döntés esetén pedig pénztárcánk súlyát A keresés nem tartott sokáig, hiszen az igényes honlap, az AutoFit szervizhálózati tagság, valamint a referenciák azonnal meggyőztek róla, hogy ez a hely megfelel az összes minőségbeli elvárásomnak. Áraink kalkulálásánál figyelembe vesszük a javasolt normaidőket.