Updated: 01.10.2022
Channel «Arcticriver»
y

Lincos nt300 vélemények

Lincos 1142 Csapágy lehúzó készlet 75105mm

A teszter nagy árammal terheli meg a az akkut és a tehelés mellett fennálló feszültséget méri. Szeleprugó lenyomó készlet, vezérműszíj feszesség mérő, dugattyúgyűrű összehúzó, gyújtógyertya, izzítógyertya, lambda-szonda kulcskészlet, láncszemkinyomó, motorfelfüggesztő és még sok minden más. Ehhez kínálunk különböző készleteket, különböző csatlakoztatási lehetőségekkel. Ez a hordozható készülék egy nélkülözhetetlen segítség a műhelyekben, a napelemfelszerelésnél, a kempingezés során, stb. Jellemzők Akkukhoz 30 Ah 12 V -tól és15 Ah 6 V -tól. A rossz akkuk a mérés során összetörnek a terheléstől, ami leleplezi őket.

Lincos NT624 Hibakód kiolvasó

Ezekre a problémákra kínálunk megoldást, professzionális eszközeinkkel könnyen és gyorsan végezhetőek el a karosszériás munkák. A vezérlésrögzítő legfontosabb elemei a főtengely rögzítő és a vezérműtengely rögzítő. Külső és belső, 2 és 3 karos csapágy lehúzó szerszámok, gömbcsukló és rúdfej kinyomók, hátsó tengely szilent behelyezők, gömbcsap kinyomók, csapágy és persely kihúzó készletek, lengőkar feszítők széles választéka. Terhelés hiányában, mint például egy normális multiméter, csak nehezen lehet bármit is kijelenteni egy ólom- ólomgél akku állapotáról. A motor optimális működéséhez elengedhetetlen a megfelelő olajnyomás.

Lincos EXPERT 3000 Autódiagnosztikai készülék Brain Bee

A vásárlás után a felhasználó egy kérdőívet kap, amelyben értékelni tudja a bolt szolgáltatását. A teszter nagy árammal terheli meg a az akkut és a tehelés mellett fennálló feszültséget méri. Horpadások, karcolások, egyenetlen felület. NeoLincos Zrt. Segítünk, hogy pillanatok alatt szétszedje, majd összerakja a motort. Műszaki adatok Ajánlott akkukapacitás 15 30 Ah Méret, hossz 295 mm Méret, magasság 60 mm Méret, szélesség 180 mm Termék típus Autós akkuteszter.

Lincos Quality Tools

Kínálatunkban minden, az olajcseréhez szükséges szerszámot, készüléket megtalál olajteknőcsavar készlet, önbeálló olajszűrő kulcs, olajleeresztő tömlő, olajgyűjtő, üzemanyag- és olajpumpa, olajnyomás mérő, olajbetöltő, olajfelszívó granulátum, fáradtolaj gyűjtő és olajleszívó Fáradtolaj-gyűjtő és olajleszívó típusaink pneumatikusak; a tartályt sűrített levegő segítségével ürítik ki. Motor szerszámok A-Z-ig. Motorkerékpár célszerszámok. Valamint vágási feladatokhoz biztosítunk fűrészeket pneumatikus kivitelben. Befecskendező és porlasztó. In our shop you will find everything in the range of automotive tools and equipment, repair tools and accessories.

Lincos U520 Alufelni centírozás rejtett súllyal

Továbbá a nem megfelelő hűtőfolyadék összetétel ellenőrzésre választhat refraktométereink közül. Autó típusoktól függően többféle injektor rendszer létezik, a hozzájuk használt pumpákhoz pedig különböző vizsgáló rendszerek szükségesek. Különböző készletek horpadásokhoz, egyengetéshez, szélvédőkivágáshoz, díszítőelem leszedéshez, légzsák- és rádiókiszereléshez. Üzemanyag rendszer. Leggyakrabban vezérmű lánc vagy vezérműszíj cserénél alkalmazzák. Kettőstömegű lendkerékkopás vizsgáló, mellyel ellenőrizhetők az axiális játékok, holtjátékok, és a lendkeréktorziók.

Lincos U120 Alufelni centírozás

Professional tools not only for professionals. Ideális tesztberendezés egy 6V-os vagy egy 12V-os autó- napelem teljesítőképességének kinyomozására. Célja, hogy az online boltok valódi vásárlói továbbíthassák véleményét a vásárlás előtt állók felé. Központosító készletek a kuplung típusának megfelelően. A Megbízható Bolt Program szolgáltatás a vásárlók érdekében készült, ösztönözve a webshopokat minél jobb minőségű szolgáltatás nyújtására. Autóvillamossági szerszámok.

Lincos 829381 Akkumulátortölt és indító 12V 24V 16.4kW

Lehúzó, kinyomó szerszámok. Ez a bolt elnyerte a Megbízható Bolt minősítést a vásárlást követő vevői értékelések alapján 60 nap alatt legalább 60 vélemény esetén, amennyiben a vélemények átlaga eléri a 4,6-t. Használatukkal kiszerelés nélkül kiszűrhetőek az üzemanyagpumpák hibás működése. Kuplung és sebességváltó. Tekintse meg kínálatunkat. A kompressziómérő a motor hengerfej megfelelő nyomásának ellenőrzéséhez, az esetleges tömítetlenségek felderítéséhez, szivárgás helyének meghatározásához alkalmazott készülék.

Lincos NT300 OBDIIEOBD ita greki

Lincos automotive tools. Nincs olyan része a motornak, amihez ne tudnánk szerszámot biztosítani. A kínálatunkban található kompressziómérők az összes szükséges tartozékkal, tároló dobozos kivitelben kaphatók. Ideális tesztberendezés egy 6V-os vagy egy 12V-os autó- napelem teljesítőképességének kinyomozására. Galéria - VOLTCRAFT BT-1.