Updated: 01.10.2022
Channel «Arcticriver»
y

Nagy emberek véleménye magyarokról

NOSTRADAMUS HUNGARICUS jóslat a magyarokról

Ruhájuk selyembrokátból való. Hogy felvidítsam életemet, elmentem Magyarországra, a jó Imre királyhoz. E nemzet hősi példájával felemel és megnemesít minket. BACKWILL angol politikai író írja 1841-ben Magyarország foglalja vissza helyét a nemzetek között, és legyen az, ami régente volt Európa legbüszkébb védőbástyája.

Ez a világsztárok véleménye Magyarországról 2

Magyarországon a leggazdagabb a föld, bő a hal-áldás, nagymennyiségű a kenyérgabona, a bor pedig kiváló. Hatalmas sereget tudnak kiállítani. Mikor fogjuk adósságunkat ez áldott nemzet iránt leróni, mely a Nyugatot megmentette. A magyar nemesség a kereszténység lovagja szerepét töltötte be.

Amerikai magyarok1.

Magyar Nemzet 2003. SA INT RENÉ TAILLANDIER 1817-1879. Bár népük nagy múltra tekint vissza, a szabadság és a demokrácia terén még fiatalnak számítanak. Egy tibeti mondás úgy tartja 9 kudarc 9 próbálkozást jelent.

EZT GONDOLJÁK A KÜLFÖLDIEK MAGYARORSZÁGRÓL MAGYAROK A TURISTÁK SZEMÉBEN TOP 10

Aki ennek titkát megoldja, isteni titkot fog kifejteni. Most az egyszer, legalább, tegyük félre a politikai megközelítést. A magyarokról ebben a korszakban általában a horvát történelmet taglaló. HENRIK JOHANN IBSEN 1828-1906 n orvég költő, drámaíró, színházi rendező és igazgató 1849-ben, a bukott szabadságharc után, írja Magyarországhoz című versében.

Vona Szakállas nkkel nem lehet megvédeni Európát

Már több mint 20 éve járnak ide hangversenyre, elég jól ismerjük egymást. Magyarország a háborúban, Magyarország és a fasizmus, Magyarország és a szocializmus semmi nem kerül feldolgozásra, mindent csak megszépítenek - mondta ugyanebben az interjúban, amiben az a mondat is szerepel, hogy Ne minősítsen engem magyarnak. Régi bajor krónikából, a Lech-parti verség után 955 az ebersburgi erosségbe hurcolt ékességeiktol megfosztott foglyoktól elvett dolgokról Szalay László- Mg. Nézzük csak meg ezt a szót a fönt említett forrásunkban Valaminek az elintézésében ellentétes szempontok érvényesülése miatti halogatás.

A LEGFURCSÁBB SZAVAZÓK kiakasztó

Ez kétfajta van, az egyik fajta a gúzok földjének szélén lakik, a bolgárok mögött. s ha ez a k zv lem ny nagyon is er tlen s nz ahhoz, hogy igazs got szolg ltasson egy v rtan n pnek, ha a mi hangunk t ls gosan gyenge, k v nom, hogy a magyar ellen ll s megmaradjon addig a pillanatig, am g keleten az ellenforradalmi llam minden tt sszeomlik ellentmond sainak s hazugs gainak s lya alatt. Szívből kívánom, ha érzi, hogy nem ura szavainak, vagy irányitott a véleménye- fújjon visszavonulót. szemeik tüzesek.

Vélemények a magyarságról III. rész

Napokig lovagolnak váltó lovaikon. században járt Imre királyunk 1196-1204 udvarában és így írt hazánkról Hogy felvidítsam életemet, elmentem Magyarországra, a jó Imre királyhoz. PAUL TOPINARD antropológus, 1881-ben kiadott első antropológiai kézikönyvében írja Mai napság a műveltebb magyar családok arcvonásai a legszebbek közé tartoznak egész Európában.