Updated: 03.12.2022
Channel «Arcticriver»
y

Touran 2009 2.0 tdi cross vélemények

Ez a motor rémálom lehet használtan Vezess Értékbecsl

A hosszú, nagysebességű autópályázást nem bírja, az olaj könnyen túlhevül, illetve a koromlerakódás is kárt tehet a motorban. 7 sitzer vw touran highline Xenon r - Line 2. Hidegen tilos keményen hajtani őket, ez akár dugattyútöréshez is vezethet, a motor már újonnan is hajlamos volt a szokásosnál magasabb olajfogyasztásra. BMW Mini Cooper, Mini Cooper S.

Cross Touran driving scene

Konstrukciós okok miatt szükségszerű, hogy legyenek köztük olyanok, amelyek hajlamosabbak a meghibásodásra, és olyanok is, amelyek kevésbé. 0 TDI-PD 103 a 125 kW, Volkswagen Touran 2. Persze azért a hét személy szállításához a motornak is lesz néhány szava, mivel nem mindegy, hogy az önmagában 1500 kilogramm körüli súlyt mennyivel dobjuk meg; 7 ember átlagos körülmények között is újabb 5-600 kg-ot jelent. Mindezek ellenére a Touran már a Golf 5 dalát dúdolja, és nem is hamisan.

ABT VW Touran Tordai István SportVerda

A húszas listából azokat válogattuk ki, amelyek Magyarországon is tömegesen fordulhatnak elő. Verkaufe meinen vw crosstouran mit Dem zuverlässigen 2 Liter tdi Motor mit 140 ps. Volkswagen touran crosstouran 2. Volkswagen touran Cross touran 2.

VW Touran 2.0 TDI 2007 rok

0 tdi dpf Cross. 2 D4-D D-CAT, Toyota Corolla Verso 2. Marke vw Modell - Preis 4950. A megbízhatatlanságban a túl optimistán megadott, több tízezer kilométeres olajcsere-intervallum is benne van, ezzel szinte gyárilag nyírták ki a motorokat.

Örömök és csapdák egy dízel Volkswagen Touranban Használtteszt

0 TS QV TI , Alfa 147 2. Mein Fahrzeug ist super Motor und Getriebe läuft in sehr guten Zustand. , Lancia Musa, Lancia Ypsilon, Opel Agila, Opel Corsa, Opel Astra, Opel Combo, Opel Meriva, Opel Tigra TwinTop, Suzuki Ignis, Suzuki Splash, Suzuki Swift, Suzuki SX4, Suzuki Wagon R. 0 tdi dpf dsg Panorama.