Updated: 29.11.2022
Channel «Arcticriver»
y

Asus vivobook vélemények

ASUS X543MA UNBOXING FIRST IMPRESSIONS.

Az NVIDIA GeForce 900 sorozatú különálló grafikus kártya, a fejlett alaplapi memóriavezérlő, az akár 12 GB RAM és a Windows 10 operációs rendszer miatt az X540 ideális mindennapos számítástechnikai platform. IDG Matthew Smith.

Asus Vivobook E410M Review Best Budget Lightweight Laptop with SSD

There s one USB-C 3. I m also not a fan of the layout, which offsets the keyboard to cram a small numpad into the right side. A hangzás ennek következtében vékony, steril és élettelen, ennél fogva értő, odafigyelős zenehallgatásra nem alkalmas.

ASUS VivoBook E403NA Review 399 Pentium N4200 Powered 14 Laptop

Legyen az még több munka hatékony elvégzése, esetleg multimédia tartalmak szerkesztése vagy egy laza játék. That s fine for most folks but can look a bit dim in a sunlit room. It beats the HP Envy x360 15, which has integrated AMD Radeon graphics, and is about one hour behind the Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9.

Acer Swift 1 Laptop Review SF11432 Intel Pentium Laptop 256 GB SSD Silver

Beletelt némi időbe, míg megtaláltuk a laptop bekapcsológombját, ezt szépen elrejtették a fém színét követő billentyűzet jobb felső sarkába. A VivoBook S15 rendelkezik minden olyan eszközzel, hogy igazi társként segítsen feladataid elvégzésében. 2 Gen 1 port, but it lacks DisplayPort alternate mode or Power Delivery.

Asus X415

Ám az is tény, hogy invertálódástól nem kell tartani, azaz nem fordul át mondjuk a türkizkék rózsaszínbe, nem válik a fekete fehérré. Gondosan kidolgozott okostelefonos érintőképernyő-gyártási eljárások használatával készült az a nagy érzékenységű touchpad, amellyel könnyedén, gesztusokkal pl. A Normal mód a napi feladatokhoz készült, a Manual kézi mód pedig további színbeállításokra ad módot.