Updated: 03.12.2022
Channel «Arcticriver»
y

Danko trans vélemények

The Problem with Museums

A tanfolyam óta máshogy értékelem a körülöttem zajló eseményeket, és embereket is. Ez a három nap felejthetetlen élményt nyújtott, hála Neked. Én első sorban egy stresszoldó tréningként fogtam fel ezt a 3 napot, aminek nem elhanyagolható hozadéka, hogy rácsodálkozhattam, hogy hogy tudok rajzolni. Kicsit hosszúra sikerült, de a lényeg az, hogy hajrá, vágjatok bele és meglátjátok, hogy menni fog. Nem is hittem volna, hogy ilyen jó hangulat lesz.

Dankó Ràdió 96.0MHz

A párom teljesen elájult attól amit rajzoltam és megmondom őszintén, hogy én is. Mit mondanak a résztvevők a rajztanfolyamról. Köszönöm az élményt. Péter egy igazán különleges ember és nagyon jó oktató. Hálás köszönet mindenért.

Tolvajkergetk II. 10. Sóderrel krém nélkül

Ki is használom, hogy ingyen ismételhetek tanfolyamot, mert rengeteget fejlődtem lelkileg is. Kedves PÉTER. Nagyon tetszett a haladó tanfolyam. Nagyon köszönöm az élményt. Beleláttatok a fejembe és ismertétek a Nagy vágyam.

A LEGJOBB TVokosító? Google ChromeCast 2 teszt

Kötelezővé tenném az Általános iskolában is ezt a fajta oktatást. Más megvilágításba került számomra a jobb agyféltekés rajzolás. Ezt sem akartam elhinni, hiába mesélte el a barátnőm. Sok új ismeretet sajátíthattam el. Első olyan képzés volt életemben, ahol saját döntésem alapján vettem részt.

Varga Racing Team Céltrans97 Rábaköz kupa 2013 gabika07 video

Nagyon várom a következő tanfolyamok valamelyikét,szeretnék még többféle technikát megtanulni. Teljesen feltöltődtem, s amiket tanultunk, azokról elképzelni sem tudtam, hogy megtudom csinálni. Mind ezt köszönöm lelkes előadónknak, Péternek, aki elragadó stílusban, őszinte közvetlen modorral, pontosan, gondos előrelátással vezette a foglalkozásokat. Igaz volt, hogy kiscsoportos foglalkozás és egyénre szabott képzés. Szinte minden nap rajzolok és másképp érzékelem a világot valahogyan.

Vonaton 2rész5

Jóval többet kaptam, mint amire számítottam, és nemcsak rajz téren léptem át a határaimat, hanem lelkileg is. Danko Hall Of Fame s Firebird SST. Már várom a következőt. Győrben voltam Péter tanfolyamán. Azt pedig végképp nem, hogy én is képes leszek portrét alkotni valakiről.