Updated: 05.07.2022
Channel «Arcticriver»
y

Carp expert uni runner 6000 vélemények

Carp Expert UNI Runner nyeletfékes orsó

Orsónk nagyméretű dobbal szerelt, melynek átmérője 60mm, így ezzel is növeljük a dobás hosszát. A nyeletőfékes orsók használata egyre elterjedtebb a horgászok körében. Carp Expert - Uni Runner 6000 - nyeletőfékes orsó.

CarpHunter Feeder Runner 6000 Spinning FishingReel

A nyeletőfékes orsók használata egyre elterjedtebb a horgászok körében. A dobon került elhelyezésre a fém zsinórbeakasztó klipsz, mely kivitelének köszönhetően nem sérti zsinórunkat és mindig ugyan arra távolságra tudjuk bejuttatni a horgunkat a segítségével. Összességében egy kiváló középkategóriás orsó, amit igényes kivitelének, precízen működő belső szerkezetének köszönhetően évekig megelégedéssel fogunk használni.

Carp Expert Uni Match bot

Egy hagyományos kivitelű, soklamellás elsőfékes fékrendszer , ám mégis precízen és krémesen dolgozik, egyenletesen adagolja a zsinórt, így biztosak lehetünk abban, hogy a fék kihagyásai miatt nem kell halvesztéstől tartanunk. Tekintsük át, melyek azok a követelmények, amelyeknek meg kell felelnie egy modern nyeletőfékes feeder orsónak. A hajtókar szintén fémből készült, nem deformálódik még nagy erőhatásra sem, egy 100 grammos ólom kitekerése nem jelent neki gondot, ami valljuk meg néhány orsónál már előfordult velünk.

Carp Expert Long Cast Method Runner 6000 orsó

- Mivel fő célhal ebben az esetben a ponty, amit általában nagy távolságok elérésével tudunk becserkészni, ezért a felszerelésünkkel megfelelően nagyot kell dobnunk. Gyorsf kes kivitele lehet v teszi, hogy egy teker ssel teljesen kilaz tsuk vagy maxim lisan beh zzuk azt, mely dob skor s a kap sokra val v rakoz skor is remek szolg latot fog adni. Csapágyazott zsinórvezető görgő került az orsóra, mely a legkevésbé sem csavarja zsinórunkat.

Carp Expert Neo Runner 6000 nyeletfékes orsó

A fék külön említést érdemel ebben az orsóban. Az orsó hátuljában található nyeletőfék bekapcsolásával a hal képes zsinórt lehúzni a dobról. A könnyített, külső fizikai hatásokkal és a korrózióval szemben ellenálló, klasszikus fazonú dob használata elegáns megjelenést kölcsönöz az orsónak.