Updated: 27.11.2022
Channel «Arcticriver»
y

Eszter jósnő vélemények

A nyírkai jóslat és a menekült áradat. Ismét beteljesült egy rész a jóslatból

Az interjú végén a doktornő amit mondott a dohányosokról, azt egy kicsit cáfolnám. Szóval a jól eltitkolt dolgoknak sok-sok áldozata volt akkor is és most is. Mit tudunk a fenyőtűben megtalálható Suramin hatasaiól. A gyerekeim is veszélyben vannak.

Forrai Ildikó Betegségek kialakulása és elengedése

Remek videó volt köszönjük az orvosainknak, ügyvédeiknek és azoknak a csatornáknak műsoroknak is akik már igenis felmerik vállalni azt, hogy van másféle vélemény. Pedig a séfszolidaritás működött Eszterben vacsoraidőben nem szeretik zavarni egymást a szakmabeliek, ezért is meglepte Alléno kitüntető figyelme, no és az, hogy a Ledoyenben egész kicsi de rendkívül praktikusan berendezett a konyha, és egy szuperjól motivált csapat dolgozik ott. Ki fog azért felelni, hogy az emberek nem férnek hozzá a gyógyuláshoz. De úgy látszik, hogy a poltikusnak üzleti érdek valahogy fontosabb, mint a pórnép baja, vagy halála.

Kiss Kató A szdligeti holttest megtalálása

Nagyon sokat olvastam a daganatos betegségek kialakulásáról. Mi befelé élünk, és nem kifelé. Minden más esemény távgyógyításban működik. Ez volt az első, amin szakácsként kint lehettem.

A fehérje jó a protein viszont káros. Járókelk véleménye ft. Oczella Eszter

2016 februárjában felkértek zsűrizni a Bocuse d Or hazai fordulójára. Még csak nem is füllenthettem, azonnal kiderült volna. Matyó-hímzéses töltött tészta, Costes. védőoltásban amit állatokon kikisérleteztek akik mind meghaltak és most ezt adják a népnek.

Prof. Dr. Papp Lajos gondolatai a Covidoltásról 2021

A Dining Guide Év Séfje díj érkezése után szinte megrohamozott a sajtó, tévébe hívtak szerepelni, interjúkat kértek tőlem. Guy Savoy az első fogás után kiszúrta, hogy nő a séf, és azt mondta, hogy egy ilyen színvonalú étteremben, ha nő a séf, az csakis egy tökös nő lehet. Úgy is mondhatnám, A suszter maradjon a kaptafánál. Jogilag nem kifogásolható.