Updated: 27.11.2022
Channel «Arcticriver»
y

Mate 8 vélemények

iPhone Xs a JÓ és a ROSSZ bemutató

A kibervédelmet nem csak PIN kód és jelszó szolgálja, kapunk egy teljesen gyorsan és jól működő arcfelismerést, ez ráadásul bizonyos esetekben akár maszkban is képes azonosítani arcunk vonalait. Tesztalanyunk két SIM-et kezel, és ami a legjobb, duál aktív, vagyis mindkét kártya együtt lóg a hálózaton, ha az egyikről beszélgetést kezdeményezünk, a másik attól még elérhető marad. A Nova 8i FullHD 1080 2376 pixeles felbontással rendelkező kijelző a teljes előlap 94,7 -át fedi le ezzel a vékony kerettel. Szórakoztató és egyben oktatási eszközöket is kínál a tablet a gyerekeknek.

Huawei P9 vs. P10 rövid összehasonlító sebességteszt

A Huawei Mate 8 mindenesetre egy nagyon szuper mobil, aminek duál aktív képességei, valamint a többi nagyszerű tulajdonsága miatt minden különösebb lelkiismeret-furdalás nélkül meg tudom adni az ajánlott plecsnit. Korábbi Huawei tesztünk alanya, a MatePad 11 már az új HarmonyOS operációs rendszert futtatja. A navigálás gyors és pontos, nem veszti el a jelet a készülék. A Mate 8 ezt a mintát követi, és sok figyelmeztetést vett féltestvérétől, a Nexus 6P-től.

Tekertek egyet rajta Samsung Galaxy Watch3 teszt

Ezek közül mindkettőbe pakolhatunk egy-egy nanoSIM kártyát, vagy pedig szavazhatunk az egy nanoSIM, egy microSD konfigurációra is a Mate 8 maximum 128 GB-os memóriakártyákat képes kezelni. A sztereó kihangosítás tehát felejtős a hangminőség korrekt, de a hangerő lehetne kicsit nagyobb is. A készülék gyönyörű, minőségi anyagokból épül fel, és ahhoz képest, hogy a 6 hüvelykes kijelző igencsak méretesnek mondható, sikerült a lehető legergonomikusabb kialakítást megválasztaniuk. A Huawei nem véletlenül várja az idei évet a dobogón.

MEGÉRI? NVIDIA GeForce RTX 2060 teszt

A Mate7-féle 4100 mAh-s akkumulátort nagyon szerettük. Huawei mate 8 vélemények. A háttértár 128 GB, ez elég nagy ahhoz, hogy sok kép, videó és játék elférjen a telefonon, viszont azzal érdemes számolni, hogy nincs bővítési lehetőség. A Huawei-féle különböző HiSilicon Kirin chipsetek már az előző években is felhívták magukra a figyelmet, de valahogy sohasem voltak teljesen tökéletesek.

Jobb az iPadnél? Huawei Mediapad M5 teszt

Paraméterek, termékleírás - Huawei Mate 8 64GB Dual. A Mate 8-cal megmutatták, hogy egyrészt szerintük mi a fontos a felhasználóknak, másrészt milyen technológia kifejlesztésére képesek. Jóval-jóval olcsóbban megkapható viszont az LG G4, ami egy kicsit kisebb, és a gyengébb hardver ellenére a legtöbb esetben bőven felveszi a kesztyűt tesztalanyunkkal. Örökíts meg tisztább valóságot.

A szépség ára Huawei MateBook 14 teszt

Az előbb leírt tudásért 200 ezer forintot kell majd itthon kifizetni, ami nem kevés, de ez kvázi az összes csúcsmobilra elmondható manapság. Tavaly a Nexus 6P-vel a kérésre végre megválaszolták. Jelezze nekünk. Még mindig jó telefon, de a Huawei számára ez egy újabb kihagyott lehetőség, hogy valóban megszerezze jegyeit az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban.

Telefonálhatsz is vele Huawei Watch GT 2 teszt

Gyártó Huawei Modell Mate 8 64GB Dual. Ez bizony egy olyan okostelefon, aminek abszolút nem jelent kihívást egy kétnapos megfeszített üzem, sőt, óvatosabb használat mellett akár a háromnapos használat is benne lehet a pakliban. Az ujjlenyomat-olvasó továbbra is az egyik a legjobb a piacon, és hát ott van még az átlagosnál jóval hosszabb üzemidőt nyújtó akkumulátor, ami több más ok mellett pont azért lehet ilyen jó, mert a kijelző nem Ultra HD felbontású. 2-es verziószámú, A2DP-vel, EDR-rel, LE-vel.

VISSZATÉRTEK Honor 50 teszt

Az üzemideje hasonló, viszont 50 -kal gyorsabban fel lehet tölteni az akkumulátort, ami azért nagy szó. 2-es verziószámot visel magán, ezenkívül pedig NFC-t, mindentudó GPS-vevőt és USB OTG támogatást is kapunk. Hasonló felépítésű, de kicsit jobb kamerát kapott annál. Igen-igen, helyes a válasz, az új Huawei Nova 8i.