Updated: 01.10.2022
Channel «Arcticriver»
y

Golden horn társasjáték vélemények

7 Bosszantó Társasjátékos típus II.

A Golden Horn egy jól kitalált családi társasjáték, ahol a játékosok egy középkori tengeri kereskedő bőrébe bújhatnak bele. 3 főtől izgalmas játék a golden horn, mely működésében inkább logikai játék, mint klasszikus társas. A Golden Hornban minden játékos választ egy-egy családot.

GOLDEN HORN Erklärvideo Regeln DE Familienspiel Piatnik

A Golden Horn stratégiai társasjáték lényege, hogy minél több rakományt halmozz fel a játék végére. Világos, könnyen tanulható és egyszerű szabályok, jó játékélmény, szép grafika és a játék a felnőtteknek is élvezetes. Adatlapodon bármikor letöltheted a rólad tárolt információkat, és profilod törlésére is lehetőséged van.

Golden Horn unboxing

A gyors hajóknak azonban hátrányuk is van. A játék tervezője Leo Colovine már több sikeres családi társasjátékot alkotott meg, és ez látszik a Golden Horn-on is. Tényleg élvezetes játék a Golden Horn, de sok társasunk van, ez ritkán kerül elő.

Golden Horn Verlag Piatnik

15 éve adunk élményeket. Az árukat 5 különböző színű kocka jelképezi. A győztes az lesz, akinek a legtöbb eltérő színű kockája van.

337. Farkasok és bárányok Egyperces társasjátékismertet

A feladatunk, hogy egy velencei kereskedő bőrébe bújva árukat szállítsunk Konstantinápoly és Velence között. Nincs adat 100.

EGYSZEMÉLYES JÁTÉK A NYUGATI KIRÁLYSÁG ÉPÍTMESTEREI 2. RÉSZ

Rettentően jó mechanikája van. Ha szeretnél túllépni a régi társasjátékokon, akkor a Golden Horn ideális választás a család számára. századi velencei kereskedők szerepébe bújunk.

Reworld társasjáték

A játékról röviden ennyi. A célkikötőbe érve kevesebb új kártya jár értük, és kevesebb fajta árú helyezhető el rajta. It is just 450 metres from Istanbul Archaeological Museum.

Calavera társasjáték 3 koponya? Szevasz

A rablás része ugyanakkor kicsit kidolgozatlan, és egy Földközi-tengeri kereskedelmet bemutató játéktól az, hogy egyetlen útvonalat kapunk, kicsit kiábrándító. Nagyon szép, igényes játék, bár nálunk már kicsit megfáradtak a hajók több, mint 5 év alatt. 8 éves kor felett, 2-4 játékos számára ajánlott.

CubiCup speluitleg

Istanbul Museum of the History of Science and Technology in Islam is a few minutes walk away. Mi a Reflexshopnál minden általunk forgalmazott terméket egyszerűen imádunk, de kíváncsiak vagyunk arra, hogy neked mennyire tetszett a játék. Alapvetően családi társasjátékról van szó amelyet 2-4 játékos játszhat.