Updated: 03.12.2022
Channel «Arcticriver»
y

Estar a28 dual sim kártyafüggetlen mobiltelefon ezüst vélemények

A SIM kártya átnevezéséhez ill. 2 személy találta ezt az értékelést hasznosnak. Részletes leírás.

Egy 12 éves Nokia helyett lett véve. Mimořádná záruka Premium. Hasznosnak találtad ezt az értékelést.

eSTAR A28 DUAL SIM kártyafüggetlen mobiltelefon, gold adatai. Mások ezt is vásárolták. Obrovské skladové zásoby, stále se zlepšující služby, snaha být stále nejlepší volbou.

Apró esztétikai hibái a kijelző bal felső részén 3 sárgás folt van, amelyek csak fehér háttérnél láthatóak, de akkor is csak halványan. Termék átlagos értékelése.

na rozbití chytrého telefonu, využij tuto možnost. Názory zákazníků o produktu. 20-65 000 forint között a választási lehetőség már sokkal több, az okostelefonok többsége érintőképernyővel rendelkezik.

Aktív életmódot folytat, beleértve a sportot és szabadtéri tevékenységeket, így telefonja rendszeresen ki van téve a külső hatásoknak. a nem fogadott hívások listázása esetén lesz jelentősége. Az érintő felületének a bal szélén egy apró lepattanás van utolsó kép , mely nem befolyásolja a használhatóságát.

Mások ezt is vásárolták. 5 személy találta ezt az értékelést hasznosnak. Sermen 2019.

Igény esetén tetszőleges keretösszeget is beállíthat az Ön pénztárcájának megfelelően. 2022 Všechna práva vyhrazena. Rozšířená verze Záruky Standard, poskytuje se po vypršení záruční doby výrobce kromě technických chyb i na poškození v důsledku nehod.