Updated: 29.11.2022
Channel «Arcticriver»
y

Skót lógófülű macska vélemények

Gróf Skót lógófül cica 2018. 03.13

Az exotic macska eredete. 30 Ft Litere Ft. A Bombay macskát az indiai Bombay nevű városról nevezték el a mai Mumbai-ról.

MACSKATARTÁS I. higiénia alom karomvágás fürdetés

Szakasztott mása a perzsának, csupán annyi a különbség, hogy ennek rövid a szőre. Tappancsai nagyok, kerekdedek és ujjai között szőrpamacsok találhatók. Skót lógófülű macska.

Brit skót lógófül macska Funny Cat

Ez a v ltozat a Brit hossz sz r macsk kkal t rt nt keresztez ssel j tt l tre. pol sa s tart sa. A tengerentúlon 1979-től, Európában pedig 1982-től tekintik a szomáli macskát külön fajtának.

Skót lógófül kék kandúr Gróf barátkozik a kishugával 2011.11.21

Ennek az - egy bk nt Susie n vre keresztelt- macsk nak az alm b l tov bbi l g f l cic k sz lettek. Izmos, tömör test jellemzi. Nincs ár 2 Ft 15 000 Ft Perzsa cica Eladó a képen látható 6 hetes vörös perzsa fiú cica.

Skót lógófülek bírkóznak Gróf és Sisi birkózik.201201

Kimondottan úgy tenyésztették ki, hogy fényes fekete bundájával, hatalmas rézszínű vagy sárga szemeivel egy egzotikus ragadozóra emlékeztessen. Skót Lógófülű Macska Ár. Az ajándéktasakba rengeteg szeretet fér bele.

KISCICÁNK LETT MERRE JÁRTAM MOSTANÁBAN I BeautyJunkieHU

korábbi döntését azóta sem változtatta meg. Sziámi cica Fókaszínű sziámi macska - Szőrzete igen rövid, finom tapintású, meleg krémszínű, hátulsó részén enyhén sötétbe hajló, a gyomor és a mellkas tájékán világosabb. Amerikai csonkafarkú, vagy bobtail macska.