Updated: 01.10.2022
Channel «Arcticriver»
y

80 nap alatt a föld körül társasjáték vélemények

Colorado társasjáték

A babérkoszorús fogadásmező már kicsivel ígéretesebb bevételhez juttat. helyen állunk a játékosok sorában.

Kard és Korona II. rész Felrakás és mozgás

Verne Gyula egyik legismertebb regényének izgalmait, most egy roppant elegáns megjelenésű társasjáték formájában is átélheted. A jelen bejelentésben szereplő információk pontosak, és büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy a vélelmezett jogsértést szenvedő kizárólagos jog tulajdonosa én vagyok, vagy fel vagyok jogosítva a tulajdonos nevében való fellépésre.

Szénre fel társasjáték

All rights reserved. 8 cm x 7 cm Súly 1.

Utazz a Föld körül BE 22703 www.horzrt.hu 1.

A doboz tartalma 1 db játéktábla, 2 db Táska minitábla, 6 db Kalap figura, 6 db Útinapló, 25 db Passepartout-kártya, 18 db Pletyka-kártya, 130 kártya és egy szabályfüzet. A kidolgozás nagyon szép, tartósnak tűnik a nagy masszív vaskos dobozzal együtt, viszont a doboz 3 4-e légüres tér, szóval a méreteit semmi sem indokolja.

Century Fszerút társasjáték

Kellemes kis oda vissza lépős játék, ahol a lemaradottakkat a lemaradás mértékéhez mérten támogatja a játék anyagilag és lehetőségileg, így nem éri meg első lenni. Már ketten is játszható.

Heaven Ale Mennyei ser társasjáték

Részletes adatok. Összefoglaló videó.

80 nap alatt a Föld körül társasjáték

80 nap alatt a Föld körül. Csakhogy pénzügyi helyzetünk korántsem fényes, hiszen a játék elején mindenki 80 Fonttal indít.